De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Voor iets onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Services met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yaz覺n

E-posta hesab覺n覺z yay覺mlanmayacak. Gerekli alanlar * ile iaretlenmilerdir

shares